Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eric Castel Juniors (990658) - Conglios Asoc. FK (771998) » 638960884: T59/J4/V

Liga 638960884 Información oficial sobre el partido 638960884 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / V.34 (5547)

Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 2 - 1 Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido
Josef Raimann (19') 1 - 0
1 - 1 Ferran Canari (24')
Jaume Cuberes (80') 2 - 1
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 2 - 1 Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 0 - 1 Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Iskren Markov no va poder aturar Josef Raimann de Juniors, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 19 el 1 - 0.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Juniors va ser Jaume Cuberes.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Juniors va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ferran Cardellach, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Juniors, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Ferran Cardellach va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Ferran Cardellach va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Juniors van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Zoltán Csobánka des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ferran Cardellach, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josef Raimann es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Conglios Asoc. FK

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ferran Canari per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Yoel Flor va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Piergiuseppe Moreni va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Miguel Mariano quasi aconsegueix empatar per Conglios al minut 86, però Piergiuseppe Moreni va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Conglios van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aser Queirós, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.