Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlethic Club Ferrol (1580474) - Athletic Jander (438546) » 638960257: T59/J1/V

Liga 638960257 Información oficial sobre el partido 638960257 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / V.23 (5536)

Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 4 - 2 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
Luis Díez de Ulzurrun (7') 1 - 0
1 - 1 Manel Cardona (8')
1 - 2 Camilo Carreño (38')
Ferriol Sors (44') 2 - 2
Abdoulaye Bilaly (66') 3 - 2
Pedro Lavín (78') 4 - 2
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 4 - 2 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 6 - 1 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
Tiene mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Atlethic prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Luis Díez de Ulzurrun va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 44, Ferriol Sors de Atlethic empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abdoulaye Bilaly, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atlethic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 66.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pedro Lavín, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Atlethic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Atlethic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Lavín en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Vellosillo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kazimierz Rakoczy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlethic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miquel Ramon va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Jorge Carpintero de Atlethic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Athletic Jander

Goles Goles

  • 160 Minuto 8 (Gol de falta): Manel Cardona va empatar per a Athletic, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Athletic va ser finalitzada des de l'esquerra per Camilo Carreño al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Víctor Manuel de León, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Víctor Manuel de León va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Athletic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Camilo Carreño va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Camilo Carreño.