Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitort Myjox (774126) - Camarero Soto (493287) » 638958215: T59/J8/IV

Liga 638958215 Información oficial sobre el partido 638958215 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / IV.50 (3473)

Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'Pitort Myjox' en el partido 2 - 4 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Lars Mucknauer (23') 1 - 0
1 - 1 Honorato Varas (36')
Manuchar Suliashvili (38') 2 - 1
2 - 2 Mario González (69')
2 - 3 Lourival Mondim (87')
2 - 4 Ramón Rivas Barón (91')
Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'Pitort Myjox' en el partido 2 - 4 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'Pitort Myjox' en el partido 1 - 3 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitort Myjox

Goles Goles

  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Pitort Lars Mucknauer va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Sid Odell va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Pitort prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Manuchar Suliashvili va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jonas Hjalmarsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Mike Neidert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Pitort enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mike Neidert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonas Hjalmarsson de Pitort es va emportar una amonestació al minut 92 per provocar un rival.

Camarero Soto

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 36 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Honorato Varas.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mario González, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lourival Mondim quedar desmarcat i marcar per a Camarero al minut 87. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Camarero eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 91, Ramón Rivas Barón va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Mario González va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sid Odell sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Camarero creava perill des de la dreta al minut 66, però en Ionuţ Macavei, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mario González desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, un refús desafortunat de Ionuţ Macavei, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Ángel Hernán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.