Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vehinsa F.C. (796982) - F.C.Peña los mininas (1581206) » 638955339: T59/J3/III

Liga 638955339 Información oficial sobre el partido 638955339 en Hattrick

30.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / III.15 (3422)

Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 4 - 0 F.C.Peña los mininas Alineación oficial del equipo 'F.C.Peña los mininas' en el partido
Nils Breibert (13') 1 - 0
Rash 'El Brujo' Visaya (25') 2 - 0
Rash 'El Brujo' Visaya (38') 3 - 0
Juan Antón 'Capitán' Meléndez (81') 4 - 0
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 4 - 0 F.C.Peña los mininas Alineación oficial del equipo 'F.C.Peña los mininas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 2 - 0 F.C.Peña los mininas Alineación oficial del equipo 'F.C.Peña los mininas' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vehinsa F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vehinsa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nils Breibert va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 25 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Vehinsa volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 25 van aconseguir marcar quan en Rash 'El Brujo' Visaya va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 0.
  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): En Nils Breibert conduïa pel cercle central i, veient a en Rash 'El Brujo' Visaya desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 3 - 0.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de Vehinsa van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Juan Antón 'Capitán' Meléndez augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Romano Mastalia ja els havia advertit que el porter contrari, en Wolfgang Aichinger, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, Juan Antón 'Capitán' Meléndez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): Al minut 82 un refús amb el peu d'en Wolfgang Aichinger va anar a parar als peus del Arda Turan que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Máté Sódar de Vehinsa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C.Peña los mininas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de F.C.P.M va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gian Luca Mognol, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.P.M va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ralf Dunz va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.P.M van sortir al contraatac al minut 83, però Shlomo Margalit va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.