Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mendruguillos (988708) - Fútbol Club de Carretera (1432090) » 638955237: T59/J6/III

Liga 638955237 Información oficial sobre el partido 638955237 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / III.13 (3420)

mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido 4 - 0 Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido
Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta (31') 1 - 0
Erickson Enrrique 'Doble R' Solís (43') 2 - 0
Mario 'Condottiero' Cominotti (53') 3 - 0
Lucas 'Machaca' Machuca (86') 4 - 0
mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido 4 - 0 Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mendruguillos Alineación oficial del equipo 'mendruguillos' en el partido 2 - 0 Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mendruguillos

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Lucas 'Machaca' Machuca de mendruguillos va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Erickson Enrrique 'Doble R' Solís, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a mendruguillos.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Lucas 'Machaca' Machuca arribés a peus de Mario 'Condottiero' Cominotti, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a mendruguillos el 3 - 0.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el mendruguillos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lucas 'Machaca' Machuca, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Mikhas' 'Misha' Lapshukou gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joaquín Gentil-Lloch va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Konstantin 'El Flojo' Kolotygin, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mario 'Condottiero' Cominotti va ser clau en la jugada d'atac de mendruguillos al minut 44, quan ell mateix va fer una passada brutal a Florian Teinturier, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Isaac 'Capitán Araña' Inurrieta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 54, però una magnífica aturada de Joaquín Gentil-Lloch va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mario 'Condottiero' Cominotti que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, Konstantin 'El Flojo' Kolotygin gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Fútbol Club de Carretera

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carretera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tristán Patacas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constancio Ordóñez Villa de Carretera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.