Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fútbol Club de Carretera (1432090) - ALCANIÑZ CD (488975) » 638955225: T59/J3/III

Liga 638955225 Información oficial sobre el partido 638955225 en Hattrick

30.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / III.13 (3420)

Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido 1 - 2 marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido
0 - 1 Ernesto Béjar (37')
Julio César Vidanes (63') 1 - 1
1 - 2 İlbay Karadüzen (89')
Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido 1 - 2 marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fútbol Club de Carretera Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club de Carretera' en el partido 0 - 1 marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fútbol Club de Carretera

Goles Goles

  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Carretera s'esgargamellaven dempeus per esperonar Julio César Vidanes que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 63 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Carretera van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Miguel Ángel Sanmartín va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Constancio Ordóñez Villa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Santiago Lefler va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Carretera van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Miguel Ángel Sanmartín des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carretera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alexander Moscote, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33, Constancio Ordóñez Villa de Carretera va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

marça

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Ernesto Béjar va posar els visitants marça per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de marça İlbay Karadüzen va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Charles Corleone va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Eliseu Oliver, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En İlbay Karadüzen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Joaquín Gentil-Lloch, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però İlbay Karadüzen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.