Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF MÀF (1458262) - Frontón de Fadón F.C. (1461222) » 638955181: T59/J6/III

Liga 638955181 Información oficial sobre el partido 638955181 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / III.12 (3419)

Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 1 - 3 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
0 - 1 Younes Qoraich (20')
0 - 2 Younes Qoraich (27')
Andrés Río (33') 1 - 2
1 - 3 Jesús Enrique Villagómez (78')
Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 1 - 3 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido 1 - 5 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jabatadas

Goles Goles

  • 101 Minuto 33 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Andrés Río, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Jabatadas.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Matthias Staven! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 26 en Adrian Domżał ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Remi Balzer el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Remi Balzer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Andrés Río no va ser aprofitada per en Enrique San Pelayo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Matthias Staven de Jabatadas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 70, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique San Pelayo de Jabatadas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Frontón de Fadón F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Younes Qoraich va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Younes Qoraich va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, FDF va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Enrique Villagómez, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Yasar Hamdan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pier Cesare Bacchini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): FDF va ser a punt de marcar al minut 8, quan el seu jugador Yahya Balhous va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Shaban Mabina que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Shaban Mabina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Oleg Purgin de FDF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.