Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COLLA-AERIA (31041) - C.F. Vilaboi (778024) » 638955136: T59/J9/III

Liga 638955136 Información oficial sobre el partido 638955136 en Hattrick

11.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / III.11 (3418)

COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 2 - 1 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
Rafael Fajardo (19') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Suñer (31')
Albert Nart (64') 2 - 1
COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 2 - 1 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido 2 - 0 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Rafael Fajardo va donar a COLLA un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 187 Minuto 64 (Gol tiro lejano): Era obvi que el COLLA volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 64 van aconseguir marcar quan en Albert Nart va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 71 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del COLLA va deixar en bona posició a en Gert Hildebrandt per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 31. L'anotador per Vilaboi va ser Ignacio Suñer, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Bonifacio Baldaio va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Fernando Pretel Marín, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Fernando Pretel Marín va ridiculitzar a en Kakhaber Zhvania amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vilaboi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jean Pierre Ramírez va desviar el xut final de Ambròs Agustí després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Fernando Pretel Marín va marcar al minut 63 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Bonifacio Baldaio quasi marca en una jugada assajada de córner que Eladio Pagoto havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vilaboi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Patxi Zuya, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patxi Zuya de Vilaboi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.