Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kuellitropos (1601112) - el bombardero (777816) » 638955133: T59/J8/III

Liga 638955133 Información oficial sobre el partido 638955133 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / III.11 (3418)

kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 3 - 3 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
0 - 1 Luigino Anderlucci (9')
0 - 2 Vilmos Gém (23')
Filippo Pratarolo (32') 1 - 2
Bautista Río (57') 2 - 2
2 - 3 Rui Tiago Ericeira (61')
Joaquín Deza (91') 3 - 3
kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 3 - 3 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido 3 - 0 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
Tiene un resultado normal 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuellitropos

Goles Goles

  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 32 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Filippo Pratarolo, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el kuellitropos a l'empat.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de kuellitropos. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Bautista Río xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 113 Minuto 91 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Joaquín Deza de kuellitropos va aconseguir igualar el partit al minut 91, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Ajdar Forouzan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Sergi Monmeneu de kuellitropos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 22, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): kuellitropos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sergi Monmeneu va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): kuellitropos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Angel Avramov va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sang-Chul Choi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): kuellitropos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Sergi Monmeneu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Maxime Gabel quasi empata el partit per a kuellitropos, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Angel Avramov va marxar de Rui Tiago Ericeira en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de kuellitropos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

el bombardero

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sándor Magenheim arribés a peus de Luigino Anderlucci, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a bombardero el 0 - 1.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 23 minuts quan Vilmos Gém va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a bombardero.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Rui Tiago Ericeira va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de bombardero i marcant el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de bombardero va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rubén Pérez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bombardero va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alper Miraç va sortir per sobre el travesser.