Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Zamora (989444) - C.F. Vilaboi (778024) » 638955131: T59/J7/III

Liga 638955131 Información oficial sobre el partido 638955131 en Hattrick

27.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / III.11 (3418)

Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 1 - 2 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
0 - 1 Santi Labadía (5')
Guillaume Legentil (56') 1 - 1
1 - 2 Ambròs Agustí (70')
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 1 - 2 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 2 - 0 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Zamora

Goles Goles

  • 110 Minuto 56 (Gol de falta): Una falta al minut 56 va proporcionar un lliure directe al Racing. Guillaume Legentil va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 8 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Guillaume Legentil quasi empata el partit per a Racing, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Racing Guillaume Legentil quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Guillaume Legentil, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Racing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Valero Ríos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dávid Sipos.

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jesús Valencia arribés a peus de Santi Labadía, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vilaboi el 0 - 1.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Ambròs Agustí va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vilaboi i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vilaboi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Suñer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vilaboi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ambròs Agustí, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Antona Montoro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.