Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Zamora (989444) - el bombardero (777816) » 638955126: T59/J6/III

Liga 638955126 Información oficial sobre el partido 638955126 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / III.11 (3418)

Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 0 - 2 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
0 - 1 Edgars Ozoliņš (3')
0 - 2 Alper Miraç (70')
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 0 - 2 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 2 - 0 el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Zamora

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Racing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Oroitz Epinarriaga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Haritzeder Zalakain va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 18, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Angelo Carcano de Racing va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 24, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Racing Haritzeder Zalakain quasi va assolir l'empat al minut 31 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge Valero Ríos va marxar de Pencho Baykushev en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Racing van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Oroitz Epinarriaga de Racing va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 66 minuts, en Jorge Valero Ríos no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Oroitz Epinarriaga de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, David Cordellas de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

el bombardero

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): bombardero va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Edgars Ozoliņš la va transformar en el 0 - 1.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Alper Miraç va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a bombardero.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Sándor Magenheim va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de bombardero, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Alper Miraç va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Sáenz Camacho quasi marca en una jugada assajada de córner que Elmer Björkskog havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.