Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polgas Coin (1414150) - Horizonte Final C.F (773140) » 638955013: T59/J6/III

Liga 638955013 Información oficial sobre el partido 638955013 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / III.9 (3416)

Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido 1 - 0 Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido
John Di Cecco (76') 1 - 0
Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido 1 - 0 Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido 4 - 1 Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polgas Coin

Goles Goles

  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): En John Di Cecco va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En John Di Cecco del Polgas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maysar Jaber va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ferran Mestres va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Polgas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan John Di Cecco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Magnus Wickerberg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Uroš 'Joseph' Bajčetić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Polgas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Oscar Caridad va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Ferran Mestres de Polgas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Horizonte Final C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): José Francisco Mateos Romero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Division va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Jure Pazikuća va quedar-se sol davant el porter Eudald Bauzà, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Eudald Bauzà, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Imran Al Moayyed no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan José Francisco Mateos Romero va estar a punt de posar per davant a Division amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eudald Bauzà va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yeo Xin An ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.