Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrejoneros (487847) - CF L a Sota (1367213) » 638954976: T59/J11/III

Liga 638954976 Información oficial sobre el partido 638954976 en Hattrick

25.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 11 / III.8 (3415)

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 3 - 3 JUMAKEPA FENIX Alineación oficial del equipo 'JUMAKEPA FENIX' en el partido
0 - 1 Anastazy Czakon (3')
Kepa Lizardo (15') 1 - 1
Odol Liñán Rubio (27') 2 - 1
Dominic Ward (32') 3 - 1
3 - 2 Mounir Berchiche (33')
3 - 3 Juan Alberto Quézada (71')
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 3 - 3 JUMAKEPA FENIX Alineación oficial del equipo 'JUMAKEPA FENIX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 5 - 2 JUMAKEPA FENIX Alineación oficial del equipo 'JUMAKEPA FENIX' en el partido
Tiene mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Després de 15 minuts de partit, Kepa Lizardo igualava per Torrejoneros en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 27 gràcies a la jugada de Odol Liñán Rubio, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Dominic Ward van servir per superar a l'últim defensor, en Ján Vídenský. Tot va acabar amb el 3 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Torrejoneros cantant "Dominic Ward selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pedro Rafael Urruchua va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Fausto Padalino, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

JUMAKEPA FENIX

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Anastazy Czakon va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 33 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Mounir Berchiche.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Juan Alberto Quézada que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Butginas Norvainis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Rafael Urruchua, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ján Vídenský que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Lech Bentkowski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): JUMAKEPA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Butginas Norvainis es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Torrejoneros. La jugada d'estratègia del JUMAKEPA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Michele Canali va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Anastazy Czakon va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Juan Alberto Quézada va fer una jugada per la banda esquerra, però Pedro Rafael Urruchua va aturar el seu xut.