Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la seta (1592255) - Cartuchos FC (1339342) » 638954762: T59/J13/III

Liga 638954762 Información oficial sobre el partido 638954762 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / III.4 (3411)

la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 3 Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido
0 - 1 Edgar Antonio Muñoz (58')
0 - 2 Erich Jakob (71')
0 - 3 Eros Maconi (89')
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 3 Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 0 - 1 Cartuchos FC Alineación oficial del equipo 'Cartuchos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la seta

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de seta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Toader Bîstriţchi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Momme Bentkowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de seta, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Derrick Reece va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de seta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Toader Bîstriţchi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nazario Vicuña de seta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cartuchos FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Zygfryd Łukasik va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 58 de joc. Edgar Antonio Muñoz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cartuchos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Erich Jakob va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 89 (Gol tiro lejano): Després de 89 minuts el Cartuchos, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Eros Maconi sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Cartuchos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Adrian Järvenpää però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 287 Minuto 55 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Erich Jakob ja els havia advertit que el porter contrari, en Rafael Camas, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Terruzzi de Cartuchos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.