Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la seta (1592255) - V/A (1335758) » 638954741: T59/J8/III

Liga 638954741 Información oficial sobre el partido 638954741 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / III.4 (3411)

la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 3 - 1 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
0 - 1 Florian Jaurrieta (3')
Tostão Romero (32') 1 - 1
Zygmunt Starkowski (77') 2 - 1
Nazario Vicuña (88') 3 - 1
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 3 - 1 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 2 - 0 V/A Alineación oficial del equipo 'V/A' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la seta

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del seta s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tostão Romero que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Zygmunt Starkowski, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del seta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 77.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Nazario Vicuña de seta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Zygmunt Starkowski del seta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el seta va posar setge sobre la defensa central visitant però en Zygmunt Starkowski no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tostão Romero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a seta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Momme Bentkowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): seta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 62 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tarcisio Barba ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nazario Vicuña no va ser aprofitada per en Zygmunt Starkowski que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Momme Bentkowski gairebé va marcar per a seta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Humphrey Blancke de seta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anton-Michael Zemann.

V/A

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Florian Jaurrieta va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a V/A.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de V/A, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Mats Gustavsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.