Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seny,pit i collons! (492716) - rayitus vallekanus (125815) » 638954668: T59/J4/III

Liga 638954668 Información oficial sobre el partido 638954668 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / III.3 (3410)

Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 7 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Óscar Muñoz-León (23') 1 - 0
Gustavo Adolfo Bustos (25') 2 - 0
Gaspar Castaño (26') 3 - 0
Gustavo Adolfo Bustos (59') 4 - 0
Gaspar Castaño (60') 5 - 0
Diego Villasana (61') 6 - 0
Arturo Pozuelo (78') 7 - 0
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 7 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 8 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seny,pit i collons!

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Óscar Muñoz-León ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Seny,pit es posava per davant 1 a 0.
  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Gustavo Adolfo Bustos sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 25 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gaspar Castaño es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59 en Gustavo Adolfo Bustos va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Seny,pit va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gaspar Castaño progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Seny,pit va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diego Villasana des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Seny,pit va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arturo Pozuelo va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ignacio Vázquez Armero va ridiculitzar a en Roger Casanova amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seny,pit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Vázquez Armero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Txabi Tellabide al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Muñoz-León va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ignacio Vázquez Armero per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Txabi Tellabide va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

rayitus vallekanus

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del rayitus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Josep Borràs, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dennis Vega de rayitus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Pombo de rayitus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.