Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

efece F.C (1367827) - Sporting Ceitil (437444) » 638954644: T59/J12/III

Liga 638954644 Información oficial sobre el partido 638954644 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / III.2 (3409)

Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido 3 - 0 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
Sergio Isuzquiza (24') 1 - 0
Juan Carlos García-Rigueira (56') 2 - 0
Sergio Isuzquiza (84') 3 - 0
Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido 3 - 0 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tuaaseke F. C. Alineación oficial del equipo 'Tuaaseke F. C.' en el partido 2 - 0 Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuaaseke F. C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Tuaaseke s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Sergio Isuzquiza per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): José García va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tuaaseke, Juan Carlos García-Rigueira, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): El gol de falta de Sergio Isuzquiza sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 84 i ampliar l'avantatge de Tuaaseke a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Triệu Anh Bắc de Tuaaseke va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Tuaaseke ho intentava per la dreta per mitjà de Aniceto Marín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sammy Ninji va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José García de Tuaaseke la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athletic kikus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Weizmann Goldblum va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Alexander Stolz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Weizmann Goldblum, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.