Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Badalonian (991611) - C.D. Monte (1414083) » 638954558: T59/J4/III

Liga 638954558 Información oficial sobre el partido 638954558 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / III.1 (3408)

Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 4 - 2 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
0 - 1 Joaquín Veleña (32')
Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz (53') 1 - 1
1 - 2 Blas Desplá (55')
Arturo Mato (60') 2 - 2
Dumitru Mitrea (76') 3 - 2
Aate Kannela (79') 4 - 2
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 4 - 2 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 3 - 0 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hadria's team

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Hadrias equilibrava la balança al minut 53. En Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jan Heichele va anar a parar al cap de Arturo Mato que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Hadrias el 2 - 2.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Hadrias, atacant per l'esquerra al minut 76, va aprofitar el magnífic llançament de Dumitru Mitrea per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Christoffer Budtz va pentinar un córner cap al segon pal que Aate Kannela va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Gaetano Scapin es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Christoffer Budtz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Dodong Gabor va poder marcar per a Hadrias en un servei de cantonada picat per en Gaetano Scapin quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el Hadrias va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sorin 'El Rumano' Tulceanu no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Dumitru Mitrea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hadrias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Hadrias Christoffer Budtz quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin 'El Rumano' Tulceanu de Hadrias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.D.Monte

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Joaquín Veleña de Monte es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Monte sabia com jugar al contraatac, i al minut 55, Blas Desplá va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Blas Desplá va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monte va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joaquín Veleña, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.