Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Badalonian (991611) - AlmeriWin (490979) » 638954546: T59/J1/III

Liga 638954546 Información oficial sobre el partido 638954546 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / III.1 (3408)

Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 2 - 1 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
Sorin 'El Rumano' Tulceanu (15') 1 - 0
Abel Addai (79') 2 - 0
2 - 1 Albert Krakowski (86')
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 2 - 1 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 2 - 0 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hadria's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Sorin 'El Rumano' Tulceanu va donar a Hadrias un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Abel Addai es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Christoffer Budtz de Hadrias va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Al minut 50 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Gaetano Scapin, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Hadrias ho intentava per la dreta per mitjà de Christoffer Budtz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arturo Mato es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Arturo Mato se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Addai de Hadrias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AlmeriWin

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): José Francisco Núñez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Albert Krakowski va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de AlmeriWin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Óscar Asúa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): AlmeriWin van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sergio Vallejo no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AlmeriWin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Francisco Núñez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bohumil Klofanda de AlmeriWin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.