Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VayaPercal Club (779205) - Moratalaz Mola Maz (124422) » 636975970: T58/R6

Copa 636975970 Información oficial sobre el partido 636975970 en Hattrick

26.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 6

VayaPercal Club Alineación oficial del equipo 'VayaPercal Club' en el partido 2 - 1 Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VayaPercal Club Alineación oficial del equipo 'VayaPercal Club' en el partido 2 - 1 Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VayaPercal Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 29 minuts quan Justino Duque de Estrada va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Sedrick Carsldotter, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Justino Duque de Estrada de VayaPercal va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Emilio Parreño arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Felipe Picazo García gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Albino Azevedo Jr. va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Víctor Espronceda de VayaPercal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Justino Duque de Estrada de VayaPercal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Picazo García de VayaPercal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Moratalaz Mola Maz

Goles Goles

  • 135 Minuto 57 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Franz-Dieter Friedrichsgabe de Moratalaz va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Franz-Dieter Friedrichsgabe va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Lodovico Silver sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Amancio Santorum va fer una jugada per la banda esquerra, però Alphons Woldt va aturar el seu xut.
  • 260 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Amancio Santorum, al minut 50 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Lodovico Silver al minut 58 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.