Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.Cosmos (120454) - Missdirecteam (123357) » 636477506: T58/R2

Copa 636477506 Información oficial sobre el partido 636477506 en Hattrick

28.11.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 2

Racing Gredos Alineación oficial del equipo 'Racing Gredos' en el partido 2 - 5 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Racing Gredos Alineación oficial del equipo 'Racing Gredos' en el partido 1 - 6 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Gredos

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Corria el minut 5, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Racing s'avançava en el marcador després que en Victor Zdârcu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Mundial Uña es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Victor Zdârcu va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 53 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Missdirecteam

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 17 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Roberto Garnica.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Huub Jeuring va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Missdirecteam, Immo Ruks, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Missdirecteam va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Uriel Ahullana, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Uriel Ahullana, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Erregu Abaltzisketa va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En David Guzmán Cano va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ladislav Fránek, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.