Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CEE. F.C (1337578) - Arizonam (1594606) » 633949272: T58/J4/VII

Liga 633949272 Información oficial sobre el partido 633949272 en Hattrick

15.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 4 / VII.948 (38984)

Slavia Ingolsdadt Alineación oficial del equipo 'Slavia Ingolsdadt' en el partido 2 - 6 Aincrad F.C. Alineación oficial del equipo 'Aincrad F.C.' en el partido
0 - 1 Eustakio Iriguen (6')
Enrique Santa María (36') 1 - 1
1 - 2 Eustakio Iriguen (43')
1 - 3 Zenón Pla Cano (47')
1 - 4 Eustakio Iriguen (49')
Maximino Álvarez (58') 2 - 4
2 - 5 Eustakio Iriguen (74')
2 - 6 Eustakio Iriguen (77')
Slavia Ingolsdadt Alineación oficial del equipo 'Slavia Ingolsdadt' en el partido 2 - 6 Aincrad F.C. Alineación oficial del equipo 'Aincrad F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Slavia Ingolsdadt Alineación oficial del equipo 'Slavia Ingolsdadt' en el partido 1 - 3 Aincrad F.C. Alineación oficial del equipo 'Aincrad F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Slavia Ingolsdadt

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Ingolsdadt va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maximino Álvarez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Enrique Santa María que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els seguidors del Ingolsdadt van tornar a saltar d'alegria al minut 58. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Maximino Álvarez que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Rainerio Armenteira va estar a punt d'empatar per a Ingolsdadt quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dragomir Kúnchev va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ingolsdadt van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Ángel Nalda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Enrique Santa María va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Pablo Ramo Martínez de Ingolsdadt va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aincrad F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Eustakio Iriguen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eustakio Iriguen de Aincrad va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, Fernando Sáenz Ruiz va pentinar un córner cap al segon pal que Zenón Pla Cano va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Aincrad el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eustakio Iriguen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Aincrad va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eustakio Iriguen.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Aincrad, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Eustakio Iriguen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Eustakio Iriguen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.