Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuentelareina (125678) - C.D. Leones Marinos (1589318) » 633943511: T58/J5/VII

Liga 633943511 Información oficial sobre el partido 633943511 en Hattrick

22.12.2018 15:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 5 / VII.845 (38881)

MDC Team Alineación oficial del equipo 'MDC Team' en el partido 1 - 1 Fora Corda Alineación oficial del equipo 'Fora Corda' en el partido
0 - 1 Roberto Bercianos (29')
Luis Merino (89') 1 - 1
MDC Team Alineación oficial del equipo 'MDC Team' en el partido 1 - 1 Fora Corda Alineación oficial del equipo 'Fora Corda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MDC Team Alineación oficial del equipo 'MDC Team' en el partido 5 - 0 Fora Corda Alineación oficial del equipo 'Fora Corda' en el partido
Es un cenizo 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MDC Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Luis Merino va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Team empatava el partit, 1 a 1, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Moritz Noether va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Team va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Moritz Noether va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Marcos Sibaja quasi empata el partit al minut 47, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Team va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Miguel Luis Cananea la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 210 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Rómulo Pérez Ponce va fer una magnífica aturada al minut 87, tot i el bon llançament de falta de Marcos Sibaja.

Fora Corda

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Corda sempre confia amb les genialitats d'en Roberto Bercianos; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Garoe Sánchez Rubio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Corda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Garoe Sánchez Rubio va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jonathan Rosillo després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ceferino Armago va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Héctor Villaelriego va fer al minut 39 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jesús Glimes, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Corda quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roberto Bercianos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Corda van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 88 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Garoe Sánchez Rubio, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Isasti de Corda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan Rosillo de Corda es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco José Cilaurren de Corda es va guanyar la targeta groga merescudament.