Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.S. PUERTOLLANO CF (47683) - Boquerones FC (1372686) » 633893550: T58/J4/VI

Liga 633893550 Información oficial sobre el partido 633893550 en Hattrick

15.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 4 / VI.977 (15295)

Millwall F.C.S Alineación oficial del equipo 'Millwall F.C.S' en el partido 1 - 3 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
0 - 1 Gaietà Vidiella (17')
0 - 2 Helenio Coirós (29')
Alberto Aymerich (37') 1 - 2
1 - 3 Dániel Kőfaragó (54')
Millwall F.C.S Alineación oficial del equipo 'Millwall F.C.S' en el partido 1 - 3 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Millwall F.C.S Alineación oficial del equipo 'Millwall F.C.S' en el partido 1 - 2 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Millwall F.C.S

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Alberto Aymerich es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Millwall va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Olalla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Olalla va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 23, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Iulian Ştefanache de Millwall va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Boquerones FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Gaietà Vidiella donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Helenio Coirós, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dániel Kőfaragó va augmentar l'avantatge de Boquerones a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alfredo Aburto va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Yuliy Strashnenko rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Dániel Kőfaragó quasi marca en una jugada assajada de córner que Luis Leandro Gabaldón havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gaietà Vidiella, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gaietà Vidiella va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaietà Vidiella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.