Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chapistaes (1461053) - Team Adobo (1371534) » 633823691: T58/J12/VI

Liga 633823691 Información oficial sobre el partido 633823691 en Hattrick

09.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 12 / VI.70 (14388)

chapistaes Alineación oficial del equipo 'chapistaes' en el partido 3 - 2 TurboFlan C.D. Alineación oficial del equipo 'TurboFlan C.D.' en el partido
0 - 1 Cornel Brebeanu (12')
Raimundo Pérez (32') 1 - 1
1 - 2 Pepito Pizarro (69')
Dragoş Răduţ (74') 2 - 2
Laurent Chopin (89') 3 - 2
chapistaes Alineación oficial del equipo 'chapistaes' en el partido 3 - 2 TurboFlan C.D. Alineación oficial del equipo 'TurboFlan C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chapistaes Alineación oficial del equipo 'chapistaes' en el partido 2 - 1 TurboFlan C.D. Alineación oficial del equipo 'TurboFlan C.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chapistaes

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del chapistaes s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raimundo Pérez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 74, en Fernando Lourenço Coelho Alves la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Dragoş Răduţ que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Laurent Chopin va donar a chapistaes un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de chapistaes Heath 'Pichichi' Travers quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Frans Houweling va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chapistaes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Peter Tenywa-Makooma va entorpir al marcador d'en Frans Houweling per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): Amb 61 minuts disputats, Fernando Lourenço Coelho Alves gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però José Báscones va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): chapistaes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Boguchwał Klatt en un 1 contra 1 amb el porter José Báscones, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

TurboFlan C.D.

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a TurboFlan prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Cornel Brebeanu.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pepito Pizarro va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Dragoş Vădeanu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alan Saveas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.