Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Veiga de Forcas (493288) - Zelandonii CF (1578698) » 633818325: T58/J1/V

Liga 633818325 Información oficial sobre el partido 633818325 en Hattrick

24.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 1 / V.231 (5744)

Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 3 - 1 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
0 - 1 Rafael Troyes (5')
Miguel Covelo (7') 1 - 1
Miguel Covelo (72') 2 - 1
Holger Pfannenstein (80') 3 - 1
Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 3 - 1 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 2 - 1 Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veiga de Forcas

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Miguel Covelo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 7.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pablo Canterelles arribés a peus de Miguel Covelo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Forcas el 2 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Holger Pfannenstein va incrementar l'avantatge de Forcas amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Miguel Covelo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Forcas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En José Luis Lila va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maximilià Muxí va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Maximilià Muxí del Forcas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Jorge Laporte de Forcas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Covelo de Forcas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Zelandonii va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Carlos Yurrita, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rafael Troyes que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Zoilo Casaio, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Zoilo Casaio va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 35, i va passar la pilota a Alberto Hernández Iruela, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, un refús desafortunat de Ferrán Pastor Merino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Apolonio Boutureira no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.