Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Peaso (489142) - Texasss F.C. (988410) » 633815247: T58/J1/V

Liga 633815247 Información oficial sobre el partido 633815247 en Hattrick

24.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 1 / V.176 (5689)

U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 0 Texasss F.C. Alineación oficial del equipo 'Texasss F.C.' en el partido
Corrado Maisetti (8') 1 - 0
Corrado Maisetti (69') 2 - 0
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 0 Texasss F.C. Alineación oficial del equipo 'Texasss F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 0 Texasss F.C. Alineación oficial del equipo 'Texasss F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 139 Minuto 8 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Corrado Maisetti va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Santiago De García.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Corrado Maisetti, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Peaso.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El jugador local Félix Valdayo per poc que no incrementa el marcador al minut 9. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anders Eide va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Vaidotas Čičiūnas que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nassim Dahdouh va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peaso va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Orlando Romo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Corrado Maisetti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Corrado Maisetti va ridiculitzar a en Santiago De García amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Texasss F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El Texasss va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Guillermo García-Barberena va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Texasss van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Miguel Navarrete no va ser gens encertat.