Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mai shit a world (312152) - Depredador Villarrobledo F.C. (125491) » 633814568: T58/J13/V

Liga 633814568 Información oficial sobre el partido 633814568 en Hattrick

16.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 13 / V.163 (5676)

Maite's Team Alineación oficial del equipo 'Maite's Team' en el partido 1 - 2 Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido
Florián Pulleiro (30') 1 - 0
1 - 1 Benny Dorn (68')
1 - 2 Elixio Pedredo (89')
Maite's Team Alineación oficial del equipo 'Maite's Team' en el partido 1 - 2 Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Maite's Team Alineación oficial del equipo 'Maite's Team' en el partido 4 - 3 Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,8 % 23,6 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maite's Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Florián Pulleiro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Maites se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Maites va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hubert Jasek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Óscar De la Flor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maites se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rolf Rebmann va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 235 Minuto 52 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Rolf Rebmann, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Al minut 56, Quinto Bragato gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Matthias Valdès va fer una magnífica centrada, però la rematada de Florián Pulleiro va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rolf Rebmann de Maites va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Depredador Villarrobledo F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Benny Dorn que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Elixio Pedredo de Depredador va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Depredador quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rafael Álvarez Barrio va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Tomás Marchante de Depredador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.