Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GLOIN'S CF (1371910) - Real Mensajes (994187) » 633811520: T58/J7/V

Liga 633811520 Información oficial sobre el partido 633811520 en Hattrick

05.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 7 / V.109 (5622)

GLOIN'S CF Alineación oficial del equipo 'GLOIN'S CF' en el partido 1 - 0 Real Mensajes Alineación oficial del equipo 'Real Mensajes' en el partido
Braulio Nerga (82') 1 - 0
GLOIN'S CF Alineación oficial del equipo 'GLOIN'S CF' en el partido 1 - 0 Real Mensajes Alineación oficial del equipo 'Real Mensajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GLOIN'S CF Alineación oficial del equipo 'GLOIN'S CF' en el partido 2 - 0 Real Mensajes Alineación oficial del equipo 'Real Mensajes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GLOIN'S CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el GLOINS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Braulio Nerga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En Adolfo Gálvez va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 31, però el porter visitant Peer Wasserscheid el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Cifuentes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a GLOINS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Braulio Nerga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Olexiy Kulakov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Orlando Cotts, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Real Mensajes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Georgi Temelyotev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mensajes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Redha Saleh Al-Jahdamy va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mensajes, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Redha Saleh Al-Jahdamy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mensajes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Darko Ludescher, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 85, un contraatac del Mensajes no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Maxbert Runde perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.