Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Chewere (1584190) - F.C.Merda Team (124927) » 633811423: T58/J11/V

Liga 633811423 Información oficial sobre el partido 633811423 en Hattrick

02.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 11 / V.107 (5620)

C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 3 - 2 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
0 - 1 Lev Solovjanenko (26')
Jérémy Grosjean (40') 1 - 1
1 - 2 Kolumbas Čelkonas (44')
José Luis Rodríguez (44') 2 - 2
Carlos Maravillas (90') 3 - 2
C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 3 - 2 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 2 - 0 F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Chewere

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en José Luis Rodríguez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jérémy Grosjean que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Chewere amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant José Luis Rodríguez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats van embogir quan en Carlos Maravillas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Chewere.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Chewere va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabian Brandmeier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Elías Montoya.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Klemens Canaval va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chewere se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zdeněk Srch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Lev Solovjanenko va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de F.C.Merda i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Kolumbas Čelkonas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a F.C.Merda.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Merda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lev Solovjanenko, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.