Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peitieiros F C (1437331) - Mataleñas F.C. (794039) » 633809289: T58/J9/V

Liga 633809289 Información oficial sobre el partido 633809289 en Hattrick

19.01.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 9 / V.69 (5582)

Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 3 - 1 Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido
Vladimiro Cassitto (30') 1 - 0
1 - 1 Ettore Romaniello (33')
Vladimiro Cassitto (36') 2 - 1
Voicu Paulescu (38') 3 - 1
Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 3 - 1 Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peitieiros F C Alineación oficial del equipo 'Peitieiros F C' en el partido 0 - 1 Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peitieiros F C

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Vladimiro Cassitto va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Peitieiros, al minut 30. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Peitieiros sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Vladimiro Cassitto va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Voicu Paulescu de Peitieiros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Aleksi Kallio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Peitieiros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Olaf Beyer va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Mataleñas F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 una excel·lent centrada de Herald Dauvergne va arribar a Ettore Romaniello, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ettore Romaniello va poder marcar per a Mataleñas en un servei de cantonada picat per en Herald Dauvergne quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rareş-Andrei Petrovici ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Bogdan Popic, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Silvão Caeiro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Wilhelm-Theodor Lührs ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herald Dauvergne.