Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Psico Cisco (493393) - Torrejoneros (487847) » 633802890: T58/J6/IV

Liga 633802890 Información oficial sobre el partido 633802890 en Hattrick

29.12.2018 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 6 / IV.19 (3442)

Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 0 - 4 Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido
0 - 1 Llorenç Moiset (9')
0 - 2 Odol Liñán Rubio (18')
0 - 3 Odol Liñán Rubio (32')
0 - 4 Fausto Padalino (73')
Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 0 - 4 Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 0 - 2 Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Psico Cisco

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): PsicoCisco van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Matteo Penzo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 200 Minuto 49 (Ocasión de falta): PsicoCisco va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 49, però el xut va anar a parar al pal.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 57 minuts, el PsicoCisco va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PsicoCisco, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Adelin Arjocu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Erasmo Redondo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jiří Vozdecký.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Konrad Zeledón de PsicoCisco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Lamberto Sobral de PsicoCisco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Torrejoneros

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Llorenç Moiset de Torrejoneros va fer un bon esprint per escapar-se de Lamberto Sobral i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, Torrejoneros va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Odol Liñán Rubio, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Odol Liñán Rubio va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Torrejoneros.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 73, en Arkadiusz Joniec la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Fausto Padalino que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlos García-Gallego va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fausto Padalino rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PsicoCisco. La jugada d'estratègia del Torrejoneros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Odol Liñán Rubio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Clarencio Guillermes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.