Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.KaSPaN (440801) - Serenguety FC (994646) » 633802586: T58/J14/IV

Liga 633802586 Información oficial sobre el partido 633802586 en Hattrick

23.02.2019 14:00:00
Liga: Temporada 58 / Jornada 14 / IV.13 (3436)

CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 0 - 2 U.D. Las Palmas B Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Palmas B' en el partido
0 - 1 Oussama Mansour (8')
0 - 2 Alexander Fischbacher (35')
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 0 - 2 U.D. Las Palmas B Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Palmas B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD ALCORCON Alineación oficial del equipo 'CD ALCORCON' en el partido 2 - 0 U.D. Las Palmas B Alineación oficial del equipo 'U.D. Las Palmas B' en el partido
Tiene mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD ALCORCON

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Víctor Gregori va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Oscar Koehler, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Abdul-Malik Bin Hendi va disposar d'una bona oportunitat al minut 37, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): ALCORCON van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Adam Abd El Wahab no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Pietro Baroncini va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Adam Abd El Wahab va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar Koehler de ALCORCON es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

U.D. Las Palmas B

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Nikola Ivanišević la va convertir en gol amb un remat de cap en Oussama Mansour tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 8 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Joachim Möhlenbarg va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de UDLP, Alexander Fischbacher, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oussama Mansour va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): UDLP quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nikola Ivanišević va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.