Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deto (1369786) - Celta de Vino Chutney (797722) » 631768612: T57/R5

Copa 631768612 Información oficial sobre el partido 631768612 en Hattrick

29.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 5

Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido 3 - 0 Españolators Alineación oficial del equipo 'Españolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lirio de Oña Alineación oficial del equipo 'Lirio de Oña' en el partido 3 - 1 Españolators Alineación oficial del equipo 'Españolators' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lirio de Oña

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): José Ureña va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 18 de joc. Fidel Durà es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de OÑA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jon Mikel Munitiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): OÑA va aconseguir el 3 - 0 quan Francisco Javier Echebarrieta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mauro Ardizoglou va enviar un xut des de 40 metres al minut 3, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Corozo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El OÑA ho intentava per la dreta per mitjà de Alonso Aleixandre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Españolators

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Españolators José Llerena quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Maciej Rzekiecki l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Españolators va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sean-Pascal Piekenhagen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shmavon Garbisyan de Españolators va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sean-Pascal Piekenhagen de Españolators va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Laureano Savater de Españolators va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sean-Pascal Piekenhagen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.