Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tibetano (48615) - Atletico Legendario (1459500) » 628532968: T57/J6/V

Liga 628532968 Información oficial sobre el partido 628532968 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / V.53 (5566)

Tibetano Alineación oficial del equipo 'Tibetano' en el partido 0 - 2 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
0 - 1 Chavdar Mitkov (63')
0 - 2 Chavdar Mitkov (69')
Tibetano Alineación oficial del equipo 'Tibetano' en el partido 0 - 2 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tibetano Alineación oficial del equipo 'Tibetano' en el partido 1 - 1 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,3 % 59,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tibetano

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Owen Goulding estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Li Pinhasi, als 11 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Ovidiu Ionaşcu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tibetano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Tibetano va deixar en bona posició a en Ovidiu Ionaşcu per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Atletico Legendario

Goles Goles

  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Legendario agafava avantatge al minut 63 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Chavdar Mitkov amb mestria.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Legendario l'avantatge per 0 - 2. Chavdar Mitkov en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Dino Hübscher quasi marca en una jugada assajada de córner que Salvador Jiménez Levita havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Legendario que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dino Hübscher, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Salvador Jiménez Levita que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lasha Purtiashvili.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Jiménez Levita de Legendario va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.