Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santomera f.c (1419447) - Moby_Dick (1456633) » 628525619: T57/J3/III

Liga 628525619 Información oficial sobre el partido 628525619 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / III.2 (3409)

Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 3 - 3 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
Johann Haudebourg (17') 1 - 0
Johann Haudebourg (18') 2 - 0
2 - 1 Rasool Ahmad (31')
2 - 2 Alex Lane (38')
2 - 3 Tomasz Nowaczek (39')
Artemiy Shiryaev (65') 3 - 3
Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 3 - 3 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido 0 - 2 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
Tiene bastante suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santomera f.c

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Santomera va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Johann Haudebourg, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Santomera va augmentar la diferència quan Johann Haudebourg no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rolf-Jürgen Hülmbauer el va rematar Artemiy Shiryaev amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santomera, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Bjarne Hansson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bjarne Hansson de Santomera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Bjarne Hansson de Santomera va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Moby_Dick

Goles Goles

  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Moby_Dick van mostrar una bona compenetració quan al minut 31 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rasool Ahmad va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Alex Lane va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tomasz Nowaczek es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rasool Ahmad, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rasool Ahmad va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Moby_Dick va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bogdan-Constantin Fodoca va desviar el xut final de Stéphane 'Limpia Escamas' Fromager després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Tomasz Nowaczek va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alex Lane ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Blancas de Moby_Dick va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.