Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almoigangas FC (487541) - Albert Tim (1580448) » 626019686: T56/R3

Copa 626019686 Información oficial sobre el partido 626019686 en Hattrick

25.04.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 3

Almoigangas FC Alineación oficial del equipo 'Almoigangas FC' en el partido 5 - 3 Ratatouille Team Alineación oficial del equipo 'Ratatouille Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almoigangas FC Alineación oficial del equipo 'Almoigangas FC' en el partido 3 - 0 Ratatouille Team Alineación oficial del equipo 'Ratatouille Team' en el partido
Tiene suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almoigangas FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 83, Diego Rubio Herce de ALFC empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 113 (Gol por la derecha): Al minut 113, ALFC aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Antonio Rodríguez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Diego Rubio Herce va estar a punt d'empatar per a ALFC quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gustavo Andrés Mancera va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 65 minuts, en Gonzalo del Naranjo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ALFC Diego Rubio Herce quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de ALFC Loke Ohlsen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gustavo Andrés Mancera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Diego Carcer de ALFC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gustavo Andrés Mancera en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de ALFC, Diego Rubio Herce, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jory Koster de ALFC anava molt fort i col·locat però Gustavo Andrés Mancera no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 3.

Ratatouille Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Firmus Tahiri arribés a peus de Jakob Erramuzpe, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ratatouille el 0 - 1.
  • 171 Minuto 106 (Gol por el centro): En Diego Pérez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 106 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ratatouille van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Diego Ballester, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Romeo Tamariz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francisco Pérez-Blanco, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakob Erramuzpe de Ratatouille es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salvador Cejudo-Alcántara de Ratatouille es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Salvador Cejudo-Alcántara va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ratatouille Gustavo Andrés Mancera va intentar enganyar Francisco Pérez-Blanco amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Romeo Tamariz de Ratatouille va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Leonardo Morales, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francisco Pérez-Blanco va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Ratatouille i 5 - 3 al marcador.