Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Compañia Easy S.A. (1457930) - Nueva León Talleres Chacarita (798859) » 623114501: T56/J5/VII

Liga 623114501 Información oficial sobre el partido 623114501 en Hattrick

12.05.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / VII.200 (38236)

Murubes juniors Alineación oficial del equipo 'Murubes juniors' en el partido 2 - 1 Paixao Lovers Alineación oficial del equipo 'Paixao Lovers' en el partido
Ðorđe Kričković (4') 1 - 0
1 - 1 朱 (Zhu) 豪永 (Haoyong) (13')
Giuseppe Cerio (23') 2 - 1
Murubes juniors Alineación oficial del equipo 'Murubes juniors' en el partido 2 - 1 Paixao Lovers Alineación oficial del equipo 'Paixao Lovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Murubes juniors Alineación oficial del equipo 'Murubes juniors' en el partido 1 - 1 Paixao Lovers Alineación oficial del equipo 'Paixao Lovers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Murubes juniors

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts, Ðorđe Kričković va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Giuseppe Cerio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Murubes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Czesław Armatys estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pascal Rémy, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aquilino Riaño al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicolàs Estalella va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Pascal Rémy de Murubes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Nicolàs Estalella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Aquilino Riaño va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Murubes ho intentava per la dreta per mitjà de Nicolàs Estalella, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Noé Dias.

Paixao Lovers

Goles Goles

  • 139 Minuto 13 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Paixao 朱 (Zhu) 豪永 (Haoyong) va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Boris Geiger va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En 朱 (Zhu) 豪永 (Haoyong) va ridiculitzar a en Boris Geiger amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.