Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARAKALDO FOOTBALL CLUB (802161) - Pompaelo delenda est (122654) » 623099504: T56/J8/VI

Liga 623099504 Información oficial sobre el partido 623099504 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / VI.956 (15274)

Botiflers F.C. Alineación oficial del equipo 'Botiflers F.C.' en el partido 0 - 3 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
0 - 1 Egmārs Valbis (53')
0 - 2 Egmārs Valbis (61')
0 - 3 Xavier Chapelet (72')
Botiflers F.C. Alineación oficial del equipo 'Botiflers F.C.' en el partido 0 - 3 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Botiflers F.C. Alineación oficial del equipo 'Botiflers F.C.' en el partido 1 - 2 Pompaelo delenda est Alineación oficial del equipo 'Pompaelo delenda est' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botiflers F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Botiflers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Boris Barslev, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Botiflers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enaitz Arrataka va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Teodor Skurski.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 44 minuts, el Botiflers va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Ithri Arhmani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Botiflers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Tage Ejlersen de Botiflers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pompaelo delenda est

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb 53 minuts jugats, Egmārs Valbis de delenda va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Egmārs Valbis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 0 - 2 per a delenda.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Xavier Chapelet de delenda va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Géza Gothár va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Géza Gothár ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Géza Gothár va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zsolt Guliga de delenda es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Rosenberg de delenda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Bakrachev de delenda es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.