Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zipolite (1366052) - ÉCHE O QUE HAI! (1584898) » 623097479: T56/J6/VI

Liga 623097479 Información oficial sobre el partido 623097479 en Hattrick

19.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 6 / VI.920 (15238)

Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 5 - 0 ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido
Antonio Suárez (31') 1 - 0
Enrique Irauregui (36') 2 - 0
Jaume Sanabre (38') 3 - 0
Crisanto Carlos (56') 4 - 0
Juan Luis Urruchua (83') 5 - 0
Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 5 - 0 ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zipolite Alineación oficial del equipo 'Zipolite' en el partido 0 - 1 ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zipolite

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Zipolite van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Antonio Suárez.
  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): El Enrique Irauregui va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Zipolite. 2-0.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Zipolite va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jaume Sanabre la va transformar en el 3 - 0.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 56, Víctor Ursino va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Crisanto Carlos que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Luis Urruchua va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 5 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Crisanto Carlos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zipolite sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enrique Irauregui, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Suárez de Zipolite va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Irauregui.

ÉCHE O QUE HAI!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): echocai va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francesc Baldó va desviar el xut final de Manolo Galdón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 37 en Martí Crespí va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Francesc Baldó va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Cladera de echocai es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63, Martí Crespí de echocai va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.