Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona RB (1585421) - Escaladores (435587) » 623075823: T56/J10/VI

Liga 623075823 Información oficial sobre el partido 623075823 en Hattrick

16.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 10 / VI.533 (14851)

Torre-Cardela Alineación oficial del equipo 'Torre-Cardela' en el partido 3 - 2 Escaladores Alineación oficial del equipo 'Escaladores' en el partido
0 - 1 Olexiy Kukhlevsky (18')
0 - 2 Raffaello Marrocco (31')
José María Ugía (55') 1 - 2
Joan Cherta (61') 2 - 2
José María Ugía (83') 3 - 2
Torre-Cardela Alineación oficial del equipo 'Torre-Cardela' en el partido 3 - 2 Escaladores Alineación oficial del equipo 'Escaladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Torre-Cardela Alineación oficial del equipo 'Torre-Cardela' en el partido 2 - 3 Escaladores Alineación oficial del equipo 'Escaladores' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torre-Cardela

Goles Goles

  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Torre-Cardela van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en José María Ugía en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors del Torre-Cardela amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 61, deixant Joan Cherta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Corria el minut 83 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José María Ugía, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Burkhard Wittram va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Miguel Peláez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Hauge Malling va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Escaladores

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Escaladores agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Olexiy Kukhlevsky amb mestria.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Raffaello Marrocco va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Escaladores.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): Hauge Malling va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vladimír Mihaličko. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): Hauge Malling va xutar magistralment una falta al minut 72 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Yoan Jacquette no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Julián Pozas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julián Pozas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 260 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Hauge Malling, al minut 86 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mohammad Bagher Rostamian.