Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Come On You Irons !! (1592637) - Durters (489848) » 623044273: T56/J4/V

Liga 623044273 Información oficial sobre el partido 623044273 en Hattrick

05.05.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 4 / V.226 (5739)

Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido 1 - 4 Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido
0 - 1 Soulaïmane Abaghrir (11')
0 - 2 Soulaïmane Abaghrir (23')
Ariel Gałgan (40') 1 - 2
1 - 3 Rafael García Arroba (42')
1 - 4 Soulaïmane Abaghrir (67')
Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido 1 - 4 Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido 2 - 0 Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Come On You Irons !!

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els seguidors del West Ham van tornar a saltar d'alegria al minut 40. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ariel Gałgan que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rafael Pita Caños hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Toni 'The Iron' Adam no va entrar per centímetres.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip West Ham Adalger Dilges-Maruska quasi marca al minut 71 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rafael Pita Caños l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel 'el Killer' Iglesias de West Ham va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Durters

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Durters va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Soulaïmane Abaghrir.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Soulaïmane Abaghrir va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Durters l'avantatge per 1 - 3. Rafael García Arroba en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Soulaïmane Abaghrir va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 25 (Ocasión evento especial): En Pantuflo Zubillaga va fer una ràpida incursió al minut 25, però en Sebastian Sproll no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Soulaïmane Abaghrir, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Soulaïmane Abaghrir va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sadurniño Peixe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Alejandro Del Castillo de Durters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.