Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath.Santiago (487686) - totalpack (314695) » 623043011: T56/J11/V

Liga 623043011 Información oficial sobre el partido 623043011 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / V.203 (5716)

Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 3 - 1 totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido
0 - 1 Viti Narbona (25')
Jean-Luc Ehrenberg (52') 1 - 1
Silas Nordkvist (88') 2 - 1
Miguel Fernández Bea (89') 3 - 1
Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 3 - 1 totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 2 - 1 totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath.Santiago

Goles Goles

  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Charbel Baroudi no va poder aturar Jean-Luc Ehrenberg de Ath.Santiago, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 52 el 1 - 1.
  • 120 Minuto 88 (Gol de falta): Silas Nordkvist va donar a Ath.Santiago un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Miguel Fernández Bea va augmentar l'avantatge de Ath.Santiago a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ath.Santiago per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Ghani Yazid va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alexander Knutsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Ath.Santiago es va veure beneficiat per la polèmica al minut 21, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Silas Nordkvist va relliscar al moment de fer el xut i el porter Lucian Nuţu no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Silas Nordkvist va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ath.Santiago se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jean-Luc Ehrenberg va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ghani Yazid, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexander Knutsson de Ath.Santiago la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silas Nordkvist de Ath.Santiago es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

totalpack

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Viti Narbona es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Radosław Siestrzenczewiczowski estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mario Paffarini, als 4 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de totalpack, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Mario Paffarini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de totalpack va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reinaart van Akkeren, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): totalpack va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Reinaart van Akkeren va quedar-se sol davant el porter Houshyar Agha Balaei, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radosław Siestrzenczewiczowski de totalpack va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Vito Fab de totalpack va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.