Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayos De Sanse (120685) - mendibil (779120) » 623037960: T56/J8/V

Liga 623037960 Información oficial sobre el partido 623037960 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / V.113 (5626)

Anfernee Hardaway Alineación oficial del equipo 'Anfernee Hardaway' en el partido 1 - 1 mendibil Alineación oficial del equipo 'mendibil' en el partido
Ovidiu Hriţcu (29') 1 - 0
1 - 1 Timothy Bossi (47')
Anfernee Hardaway Alineación oficial del equipo 'Anfernee Hardaway' en el partido 1 - 1 mendibil Alineación oficial del equipo 'mendibil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anfernee Hardaway Alineación oficial del equipo 'Anfernee Hardaway' en el partido 1 - 1 mendibil Alineación oficial del equipo 'mendibil' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,4 % 47,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anfernee Hardaway

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ovidiu Hriţcu rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Konstantin Zhuchkin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Ovidiu Hriţcu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Anfernee que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Amós Gaínza va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Pau Zorita Muñoz, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ovidiu Hriţcu de Anfernee va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

mendibil

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Timothy Bossi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Carlos Quenette quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Timothy Bossi va estar a punt de posar per davant a mendibil amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benedetto Spanedda va impedir un gol cantat.