Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crapulas Despistaos FC (490570) - Los Jurídicos (309780) » 623035608: T56/J8/V

Liga 623035608 Información oficial sobre el partido 623035608 en Hattrick

02.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / V.71 (5584)

Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 3 - 1 Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido
Hunter Cockrum (6') 1 - 0
Milan Stojković (42') 2 - 0
2 - 1 Félix Charro (61')
Taurino Celada (82') 3 - 1
Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 3 - 1 Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 0 - 2 Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido
Tiene bastante suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crapulas Despistaos FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Despistaos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Hunter Cockrum.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Despistaos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Milan Stojković des de dins de l'àrea.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Despistaos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Taurino Celada, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Milan Stojković va marxar per velocitat al minut 12 i va fer una passada de la mort a Taurino Celada, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Despistaos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Taurino Celada des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Despistaos van sortir al contraatac al minut 38, però Saro Taurino va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 63, un contraatac del Despistaos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Saro Taurino perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Villanos de Cuéllar

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Cuellarano va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què 展 (Zhan) 祥林 (Xianglin), després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Félix Charro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Cuellarano va estar a punt d'empatar al 11 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 胡 (Hu) 文正 (Wenzheng) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Breogán Covas quasi aconsegueix empatar per Cuellarano al minut 29, però Youssef Ouajaja va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 264 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Youssef Ouajaja es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 37 va aturar un penal a 胡 (Hu) 文正 (Wenzheng).

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, José Sánchez García de Cuellarano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.