Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Alcázar (1367131) - Mannheimers (439267) » 623032844: T56/J3/V

Liga 623032844 Información oficial sobre el partido 623032844 en Hattrick

28.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / V.22 (5535)

C.D. Alcázar Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcázar' en el partido 4 - 1 Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido
Valério Freitas (35') 1 - 0
Vesa Yli-Valkama (47') 2 - 0
Max Barthelmes (52') 3 - 0
3 - 1 Marc Beesley (63')
Aitanu Ciudadano (65') 4 - 1
C.D. Alcázar Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcázar' en el partido 4 - 1 Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Alcázar Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcázar' en el partido 2 - 0 Mannheimers Alineación oficial del equipo 'Mannheimers' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Alcázar

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Billy Tann va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Valério Freitas va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Alcázar posava el marcador 1 a 0.
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aitanu Ciudadano és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Vesa Yli-Valkama perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Alcázar va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Max Barthelmes va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alcázar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aitanu Ciudadano va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Akis Miroforidis al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Valério Freitas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Vesa Yli-Valkama no va ser aprofitada per en Jason Ségaud que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikael Klompstra de Alcázar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Mannheimers

Goles Goles

  • 154 Minuto 63 (Gol de penalti): Mannheimers va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Marc Beesley.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 9, un contraatac del Mannheimers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Dorin Huluţă perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Giuseppe Sarappa va estar a punt de posar per davant a Mannheimers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Billy Tann va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Giuseppe Sarappa va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kadir Levin de Mannheimers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.