Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esperanza F.S. (775363) - losrelampagos (777754) » 623031547: T56/J1/IV

Liga 623031547 Información oficial sobre el partido 623031547 en Hattrick

14.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / IV.63 (3486)

Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido 2 - 4 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
Stefan Olofsson (34') 1 - 0
1 - 1 Sagar Pouye (36')
1 - 2 Urbano Knebel (41')
1 - 3 Urbano Knebel (42')
1 - 4 Krzesimir Raczkowiak (43')
Stefan Olofsson (61') 2 - 4
Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido 2 - 4 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido 2 - 1 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esperanza F.S.

Goles Goles

  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Stefan Olofsson van servir per superar a l'últim defensor, en Òscar Grosset. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Esperanza cantant "Stefan Olofsson selecció!"
  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Esperanza al minut 61. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Stefan Olofsson va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Esperanza va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yeray Celaeta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Esperanza la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Esperanza va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 51 que El Hadj Pene no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szymon Dobosz de Esperanza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

losrelampagos

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Sagar Pouye va marcar al minut 36 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jona Hiitola arribés a peus de Urbano Knebel, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a losrelampagos el 1 - 2.
  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Urbano Knebel va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 42, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del losrelampagos, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 43 i semblava que losrelampagos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Krzesimir Raczkowiak va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Urbano Knebel de losrelampagos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jona Hiitola que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Hektor Schramm va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jona Hiitola, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de losrelampagos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Urbano Knebel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.