Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ghgames (1418666) - Real Zaragoza Club (800758) » 623031419: T56/J11/IV

Liga 623031419 Información oficial sobre el partido 623031419 en Hattrick

23.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 11 / IV.60 (3483)

trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 1 - 4 Mamatayoe Alineación oficial del equipo 'Mamatayoe' en el partido
0 - 1 Enrique Mejías (31')
0 - 2 Moncho Zubizarreta (38')
Narciso Bejes (42') 1 - 2
1 - 3 Gonzalo Ussía Cubas (52')
1 - 4 Anicet Janot (79')
trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 1 - 4 Mamatayoe Alineación oficial del equipo 'Mamatayoe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 3 - 1 Mamatayoe Alineación oficial del equipo 'Mamatayoe' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trazosport

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): trazosport no perdien la fe, i al minut 42 del partit, Narciso Bejes va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gonzalo Campmany va intentar anar-se'n per velocitat al minut 15 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): trazosport va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcelo Galán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Irun.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al 55, Narciso Bejes hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pedro Irun. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): trazosport va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Yannick Pröck va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): trazosport va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Pedro Irun no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Enrique Baloira no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Ricardo Quiñones del Real de trazosport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Narciso Bejes.

Mamatayoe

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Mejías va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Mamatayoe i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Moncho Zubizarreta, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Mamatayoe va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gonzalo Ussía Cubas, amb un xut sec des de la dreta.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mamatayoe eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 79, Anicet Janot va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): El Mamatayoe va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 11 amb un llançament de falta perillós. En Nazario Ochoa però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Ricardo Quiñones del Real van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Enrique Mejías a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Samuel Gentil-Lloch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mamatayoe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anicet Janot va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Carlos La Santa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fermín Tortosa de Mamatayoe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Ussía Cubas de Mamatayoe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.