Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osasuna Nodauna (780007) - Cojos c.f (486797) » 623031216: T56/J2/IV

Liga 623031216 Información oficial sobre el partido 623031216 en Hattrick

21.04.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 2 / IV.57 (3480)

Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido 3 - 0 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
Boris Futekov (5') 1 - 0
Boris Futekov (77') 2 - 0
David Platero (85') 3 - 0
Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido 3 - 0 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido 1 - 0 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osasuna Nodauna

Goles Goles

  • 187 Minuto 5 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Osasuna va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 5 va arribar el 1 - 0 quan en Boris Futekov va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pol Montseny la va rematar Boris Futekov amb una magnífica volea que va fer pujar per a Osasuna el 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En David Platero de Osasuna va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En David Platero del Osasuna ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Guto Corrêa Costa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Lucas Cristantes va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 61, i va passar la pilota a Pol Montseny, però aquest no va encertar a marcar.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Boris Futekov que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

alfredo es el rey

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): El alfredo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Fernando Castellbo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): alfredo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Vicenç Barris des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de alfredo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nicolás Chumbita va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de alfredo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alberto Venegas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Nicolás Chumbita de alfredo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moisés Ayetxu.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Nicolás Chumbita de alfredo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.