Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Farolillo (122350) - Euskalduna (1580286) » 623030799: T56/J10/IV

Liga 623030799 Información oficial sobre el partido 623030799 en Hattrick

16.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 10 / IV.49 (3472)

El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 0 - 0 Euskalduna Alineación oficial del equipo 'Euskalduna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Farolillo Alineación oficial del equipo 'El Farolillo' en el partido 2 - 0 Euskalduna Alineación oficial del equipo 'Euskalduna' en el partido
Tiene mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Farolillo

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Augusto 'Auron' Rastelli va ridiculitzar a en Cecil Pottiez amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alcadio 'Rizos' Medina Velasco va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ginés 'Medievo' Urtaran rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Farolillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Laureano Barcons ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joep Bredewout! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Euskalduna

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Adrián Fores va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Euskalduna que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Euskalduna sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Javier Soriano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaak Verriest de Euskalduna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.